Efterskolernes Aften

Kom og besøg os onsdag den 10. januar 2018 klokken 18.00 til 21.00

Vi er klar til at tage imod dig og din familie til åbent hus på Efterskolernes Aften.
Forstanderen holder oplæg om efterskolen, eleverne tager dig med på personlig rundtur, linjelærerne er klar til snak om linjerne, og i spisesalen er der lækkerier fra køkkenet og tid til en snak om efterskolelivet på Risskov Efterskole.

Vi glæder os til at møde dig :-)

Hvad har efterskolen forberedt dig på?

If you love somebody set them free

Fra JUKS til LUX

Røde Kors Egå og Risskov Efterskoles Design & Fashion linje indbyder til fernisering torsdag 26. oktober kl. 17 - 19

Udstillingen JUKS til LUX finder sted i Røde Kors butikken i Egå, Muslingevej 24, 8250 Egå.
Kom og oplev hvordan eleverne med snilde og kreativitet har omdannet juks til lux.

Risskov Efterskoles Mad og Gastronomi linje laver bæredygtige drinks og snacks.

Der er mulighed for at købe unika produkter lavet af eleverne. Alle er velkomne - vi glæder os til at se jer!

Aarhus city halvmarathon 2017
Igen i år deltager en stor gruppe elever, lærere og forældre i Aarhus største løbefest d. 11. juni.

Op til løbet hjælper en af Danmarks bedste løbere, Thijs Nijhuis, eleverne med at blive klar til den store bedrift.

Efterfølgende afholdes der grill og hygge på skolen for alle elever og forældre.

Studieture

Hvert år tager Risskov Efterskole på to studieture.

Den ene er en kulturrejse til en spændende storby i verden, hvor destination og tilrettelæggelse er med udgangspunkt i linjerne. Den anden tur har temaet fællesskaber.En fælles tur hvor der bliver løbet på ski.

Linjeturene 2016/17
I skoleåret 16/17 tager linjerne til nedenstående destinationer.
Mad & Gastronomi tager på en spændende gourmet tur til Barcelona.
SportXplore skal på dykkersafari og med mange andre spændende sportsaktiviteter på Malta
Design linjen tager til mode mekkaet Paris.
Basketlinjen skal til Basketballs hjemland og hovedstad New York.
International linje rejser først til Washington USA og fortsætter derefter til New York.

Linjeturene er lagt efter det der arbejdes med på linjerne i løbet af året. Det er derfor ikke for os det vigtigste hvor destinationen er, men mere hvad der kan lægges af indhold der matcher linjernes faglighed.

Skitur
Skituren i år går til Murau i Østrig. Her vil eleverne møde Kreischberg og Steiermark regionens landlige kultur væk fra de store turistmagneter, men med al den sne- og pistekavlitet som taler til et rigtig godt skoleophold.
Kreischberg er et af de mindre kendte skisportssteder i Østrig. Men det gør det ikke til et ringere et af slagsen.
Området var i 2012/2013 i rivende udvikling, blandt andet stod en ny 10'er-gondol klar ved udgangen af 2013. Den er med sine 2,1 kilometer den længste gondolbane i hele delstaten Steiermark.

Dertil er der anlagt 4 kilometer nye pister, så Kreischberg når op på i alt 50 pistekilometer.
Investeringen på cirka 8,7 millioner euro skal optimere hele skiområdet for Kreschbergs skigæster.

Snowparken i Kreischberg
Snowparken har også adskillige aktiviteter at underholde med, her er både halfpipe, boardercross, funpark, jumps, boxe, slides med mere.

Aktiviteter i Kreischberg uden ski
Har man brug for en pause uden ski på fødderne, kan man skifte dem ud med skøjter, tage en kælketur, en vintervandring eller en tur i badeland med sauna.

Skituren bliver betragtet som undervisning, hvilket vil sige at alle skal på skiskole, hvor undervisningen er tilpasset den enkeltes niveau. Undervisningen sker gennem skiguider og erfarne lærere, så både begyndere, letøvede og øvede får lært en masse.

Åbent hus

Vi holder åbent hus søndag den 26. november og søndag den 10. december - begge dage kl. 11.00 til 13.00

Hvis du har lyst, er du og din familie meget velkommen. Det kræver kun at du tilmelder dig på forhånd på tel. 86 17 85 11.

På begge søndage vil elever står klar til at tage dig med på personlig rundtur, forstanderen vil holde oplæg om skolen, der vil være lækkerier fra køkkenet og tid til en snak om efterskolelivet på Risskov Efterskole.

Vi glæder os til at se dig :-)